Catering

Wij bij Jerry’s catering gaan steeds aan de slag met seizoensproducten, specerijen en marinades zodat onze gerechten altijd vol van smaak zijn.

Onze unieke fusion gerechten en wereldse menu’s zullen mensen gelukkig maken! Wij verzorgen catering voor allerlei bijeenkomsten, van chique diners tot informele evenementen. Wij weten als geen ander de sfeer van de gelegenheid te vangen door een menu samen te stellen dat aansluit op de stijl en diversiteit van uw evenement.

Maar niet alleen voor feestelijke aangelegenheden staan wij klaar, ook lokale bedrijven kunnen bij ons terecht voor gezonde flexitarische, veganistische en vegetarische lunches. Van broodjes tot salades, soepen en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk om te voorzien in de behoefte aan gezonde en duurzame voeding op de werkvloer. Bekijk ons foodbook hier.

Onze creatieve en gepassioneerde koks gebruiken de beste ingrediënten om unieke smaken en combinaties te creëren die uw gasten zullen verrassen en verheugen. Wij zijn er trots op dat wij kunnen inspelen op specifieke dieetwensen en allergieën, zodat iedereen kan genieten van onze gerechten.

Wilt u uw gasten verrassen met onze heerlijke gerechten en persoonlijke service? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan graag voor u klaar om van uw evenement een onvergetelijke culinaire ervaring te maken!

As from April 2022 Jerry’s Fine Foods is officially a “work experience place” where we teach Dutch language & professional kitchen skills to long term unemployed people so they have a better chance of finding a decent job. (Artikel 60)

    Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
    En krijg een zakje huisgemaakt currypoeder toegestuurd per post.

    Hoe ziet dat er dan uit? Een kleine impressie hieronder…