Nieuwsbrief november 2023

Hello dearest Jerry’s Fine Foodies,

Ons lunchrestaurant is open! En wel sinds 13 november. De eerste 3 weken zijn nu net achter de rug. Kom zeker maar eens af voor een koffietje, een smakelijk lunchke, een flesje of potje pit of een leuk foodie geschenkpakketje!

In ons ‘winkeltje’ hebben we naast lekker kempens Bast bier ook hot sauces van the Chili Mafia (Duitse top hot sauce van makers met Venezolaanse origine). We hebben ook nog super smaakvolle wilde pepers van Misao en kruidge Kivu gin met vanille. Daarnaast natuurlijk ook onze eigen sauskes en smaakmakers. Een mix van lokaal, internationaal en onze eigen twist… ‘Jerry’s’ in een notendop feitelijk.

Maar de meesten komen natuurlijk voor onze lunch! Bekijk onze menu hier… We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 11 tot 18u. Degene die vroeger een koffietje willen, mogen voor 11u binnen hoor 😉

Dagelijks serveren we lunch maar doen we ook veel take-out bestellingen via een online bestelplatform en cateren we bij lokale bedrijven. Zoals luxe sandwiches….

Maar ook warme buffetten zoals vol-au-vent van Mechelse koekoek voor 55 personen… (fieuuw, wat een werk)

Of lekkere aperitief hapjes…

Het eerstvolgende feest dat we zelf organiseren en in je agenda mag pinnen is 16 december. Ons openingsfeest!
We zijn sinds 13 november ‘silent’ geopend maar ons ‘officieel’ openingsfeest is dus op zaterdag 16 december en dat vanaf 16u. Lekkere hapjes en een welkomstdrankje zullen voor je klaarstaan. Als je komt mag je even ‘replyen’ op deze mail. Thanks.

Ik wil via deze nieuwsbrief ook nog alle aanwezigen bedanken van de American Diner sharing night in Herentals by Mary & Jerry. Ook hartelijk veel dank aan degene die het mee mogelijk maakte: Frank Rastelli van Karmel hotel, Marijke van Rekub (Mary), Helena en Jasmina. Jullie zijn toppers! Binnenkort een 2de versie maar dan bij Jerry’s in Antwerpen hé! Noteer alvast 10 februari als je er bij wilt zijn. Binnenkort maak ik een event aan in onze Tablebooker pagina (waar je ook een tafel in ons resto kan reserveren btw) en wees er als de kippen bij voor onze volgende Fried Chicken dinner! Yallah! I’ll keep you posted.

Mary & Pat

Red beet, chocolate, bourbon cake by Rekub @ American Diner @ hotel Karmel

Ook een dikke knuffel aan mijn vriendin Inne, familie en schoonfamilie, vrienden en Tom (medevennoot in Jerry’s Fine Foods BV, ‘I kid you not’) voor alle steun en hulp tijdens moeilijke opstarttijden 😉 Cheers xxx

Thank you all & see you soon xxx

Groetjes
Jerry & Team

Leave a Reply

Your email address will not be published.