Jerry’s nieuwsbrief mei & juni 2023

Liefste klanten, comment allez-vous?

Waar zijn we zoal mee bezig geweest de laatste 2 maanden?
Met onze smaakmakers en catering natuurlijk 🙂

Hierna wat concretere info, anders is het geen nieuwsbrief zeker?

Flavour BOMB news:
Het getekende etiket door Christiane Mukendi is zo goed als af. De flesjes (200ml) zijn besteld, het achterste label designen en we zijn vertrokken met de pinda saus/dressing.
Dit etiket is niet ontworpen in ons ‘huisdesign’ (zo’n versie komt er ook) maar is eerder een ‘sidesauce’ dat we willen richten op de ‘traditionele’ hotsauce markt & avontuurlijke bikers natuurlijk 🙂

Ondertussen ook T shirts van onze eerste flavour bomb Kinshasa Heat. Beschikbaar in webshop… woopwoop. Full of Class & Full of Flavour!

T-shirts van 100% bio katoen. Earthpositive (manufactured solely using renewable green energy from wind and solar power). Made in India en klimaatneutraal => ik heb deze info helaas niet kunnen controleren! Van maten hebben we voorlopig small, medium & large. Maattabel in de webshop te vinden. Op aanvraag kunnen zeker nog ander maten besteld worden. Verwacht dan wel enige wachttijd.

Ikzelf ben een 1m82 en heb een ‘klein’ ‘penske’ en draag een small op onderstaande foto.

Van ons zomersauske – met fairtrade cashewappel en mango uit Burkina Faso – zijn er nog een 6-tal in stock. Bestel nu voor het te laat is. Buy Here

Culinaire slagerij Brabants hebben we nog is aangeleverd met onze Black Marinade & Woksauce. Jelle en Evy maken er de pulled jackfruit mee. Wist je dat dit ook een fantastische woksaus is. Dus ik zou zeggen… gaat erveu… en smèt da in die pan! (Probeer hetvolgende is: snij ui en groene paprika in vierkantjes, bak deze op hoog vuur in olie (zoals wokken), doe er tijgergarnalen bij en nadien onze zwarte woksaus, laat even koken tot garnalen net gaar zijn, werk af met koriander…serveer met witte rijst en genieten maar).

Hoe waren de voorbije 2 maanden op vlak van catering? In mei één BBQ catering gehad voor 30 personen in Deurne, met liveband in ‘den hof’, het voorstel kon je zien in onze vorige nieuwsbrief.
Juni begon rustig op cateringvlak met 1 ‘crafty pig’ sharing eventje in Antwerpen (wat wel episch was, nog is merci aan allen die erbij waren!!!).

Eind juni was echter knallen!. Hier is het ‘done’ lijstje:

  • hapjes 23 personen (22 juni)
  • broodjesbuffet 26 personen (23 juni)
  • chilifest in Ham + catering warm buffet in Sint-Niklaas 24 personen (24 juni)
  • ontbijtbuffet 20 personen (25 juni)
  • broodjesbuffet 16 personen (28 juni)
  • broodjesbuffet 18 personen + BBQ Mikado 80 personen (29 juni)
  • epic BBQ catering Basischool De Vesten 35 personen (30 juni)

Fieuuuw, daar zijn we vanaf  (^_^)
enkele foto’s: (ik zou eens een fotograaf moeten meepakken op catering want ik neem hiervoor te weinig tijd, focus on the job hé ;-)).

In het najaar komt er terug een SHARING NIGHT. Zowel in Herentals en later ook 1 in Antwerpen. More info soon. There will be fried chicken & biscuits peeps! Vele andere sharing dishes en de nodige saaskes bien sûr.

Foto’ke van Pat & Jasmina in Jerry’s tenue. Hen tracht ik naar best vermogen met een hands-on opleiding en in samenwerking met het OCMW Antwerpen tot volwaardige keukenmedewerkers om te toveren. Komt goe met zo’n knallers! Keep going…

Groetjes en tot binnenkort.
Jerry

Leave a Reply

Your email address will not be published.