Ontdek onze smaakvolle wereldse keuken

Lunch Restaurant - Flavour Bombs - Catering - Inclusieve werking

Generaal Lemanstraat 114 – 2018 Antwerpen

Gesloten van 22 juli t/m 9 augustus: VAKANTIE! 😉

Reserveer een tafel

Bekijk onze menu // Bestel take-out

Jerry’s Flavour Bombs for sale in our => shop

Catering nodig? Mail order@jerryfood.be

Welkom in onze culinaire oase...

In de keuken van Jerry wordt met passie gekookt door en voor mensen van alle achtergronden. Het team bestaat uit langdurig werklozen die de kunst van het koken en bedienen leren in een inclusieve omgeving. We kiezen voor zoveel mogelijk lokaal, fair-trade & ‘no food waste’.

Je vindt ons in de Generaal Lemanstraat 114 te Antwerpen

 

Flavour Bomb Shop

Vergeet saaie maaltijden voor babytongetjes. Gebruik onze pittige smaakmakers en heerlijke marinades om al jouw maaltijden een wereldse smaak te geven dat knalt! In kleine oplage met de hand gemaakt in Antwerpen.

Catering

Fusion catering met zo veel mogelijk lokale ingrediënten en kwaliteitsproducten. Wij zijn flexitarisch en seizoensgroenten zijn onze basis! Bij vis en vlees kiezen we voor duurzaamheid en smaak. Voor elke gelegenheid hebben wij een voorstel, volledig naar jouw wens. Zowel privé als voor bedrijven!

 

The story behind our FLAVOUR BOMBS

Het begon met een pittig familierecept uit Kongo Central

Kinshasa Heat Congolese Style Hot Sauce is gebaseerd op een familierecept dat teruggaat tot het begin van de 20e eeuw in de regio Kongo Central, nabij Kinshasa. Cunga, mijn voormalige sous-chef, leerde me haar familierecept waarvoor ik ze eeuwig dankbaar ben. Ze heeft me geïnspireerd om deze verbazingwekkend lekkere ‘hot sauce’ te perfectioneren tot een allround smaakmaker voor al je dagelijkse maaltijden. Zo divers en diep van smaak, het is te goed om niet te delen. Het maken en ‘bottelen’ van deze saus is een intens en arbeidsintensief proces, we produceren in kleine batches om de kwaliteit te leveren die je verdient. Tegelijkertijd zijn we op een reis om meer betrokken te raken bij de Congolese & Afrikaanse cultuur en hun fantastische producten te promoten.

Kinshasa Heat smaakt écht geweldig met alles, maar probeer het zeker op brood, sandwiches, pasta, pizza, gegrilde groenten en vlees, kip en in dipsauzen. Ik eet het elke dag op mijn boterhammen of met eieren. Zeker proberen op een smoske! Tijdens het diner heeft onze top smaakmaker een plekje in het midden van de tafel. Ik hoop dat je er ook van zult genieten! Geen kunstmatige smaakstoffen, geen suiker.

Conclusie: Gourmet maaltijd = Maaltijd + een scheutje Kinshasa Heat.

the stories of our other flavour bombs

Jerry’s CATERING Services

Fusion with flavour!

About Jerry

As from April 2022 Jerry's Fine Foods is officially a "work experience place" where we teach Dutch language & professional kitchen skills.

meer weten...

SANDWICH!!!

Verkooppunten

In deze winkels vind je onze smaakmakers

Interested in selling our products? Do you want to buy our flavours for your professional kitchen? Take a look at our product list B2B

onze ingrediënten

ontdek de ingrediënten die we vaak gebruiken...

  Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
  En krijg een zakje huisgemaakt currypoeder toegestuurd per post.

  Nieuwsbrief november 2023

  Hello dearest Jerry’s Fine Foodies, Ons lunchrestaurant is open! En wel sinds 13 november. De eerste 3 weken zijn nu net achter de rug. Kom zeker maar eens af voor een koffietje,…

  Jerry’s nieuwsbrief mei & juni 2023

  Liefste klanten, comment allez-vous? Waar zijn we zoal mee bezig geweest de laatste 2 maanden?Met onze smaakmakers en catering natuurlijk 🙂 Hierna wat concretere info, anders is het geen nieuwsbrief zeker? Flavour…

  Jerry’s nieuwsbrief maart en april 2023

  Liefste klanten,Het genieten van de lente kan beginnen. We zijn verheugd om jullie te informeren over de laatste gebeurtenissen in ons bedrijfje. What’s up with the saaskes?Awel,Kipeps bestelde recent 50 potten Kinshasa…